بیانیه وزارت دادگستری در خصوص حمله تروریستی به دادگستری زاهدان تقویت باد‌های ۱۲۰ روزه در شرق کشور/ رگبار و رعد و برق در ۱۱ استان این متهم کلاهبرداری اسکیمری را شناسایی کنید + عکس جزئیات جدید از حمله تروریستی زاهدان/ تروریست‌ها وارد دادگستری شدند؟ بازداشت سه شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد / آغاز سال تحصیلی ورودی‌های جدید از نیمه دوم مهر مسمویت غذایی شماری از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۵/۴؛ کاهش دما در نوار شمالی از امروز ورود هواپیمای آب‌پاش به اهواز برای مهار آتش‌سوزی در هورالعظیم عراق رهایی گروگان ۱۳ ساله از چنگال آدم ربایان در زاهدان هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گرد و خاک در ۶ استان کشور انهدام باند تهیه و توزیع سلاح و مهمات غیرمجاز در مازندران تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان به عنوان هیات علمی صدور حکم قصاص برای یک متهم دیگر در پرونده «نیان» کودک بوکانی

وزیر آموزش و پرورش از استخدام ۸۵ هزار نیرو در سال جاری خبر داد

وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال ۸۵ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش داده شده که برای اولین بار استخدام خدمتگزاران مدارس در آن مدنظر قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا کاظمی در جلسه فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی در اردوگاه شهید باهنر با تسلیت درگذشت هم وطنان در حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس، اظهار کرد: شما معلمان نماینده، نمایندگان معلمان کشور هستید که پشتوانه بزرگی در حل مسائل برای وزارت آموزش و پرورش و معلمان محسوب می‌شوید.
وی افزود: در برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش، توسعه دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی در استان‌ها مورد توجه قرار داده شده و امیدواریم هفت پردیس دانشگاهی در استان‌های پرجمعیت، با کمک مدیران کل ایجاد و راه اندازی کنیم.

کاظمی ادامه داد: برنامه تحول در برنامه درسی در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیری شهید رجایی را پیگیری می‌کنیم.

وی تصریح کرد: ۲ کارگروه برای دانشگاه فرهنگیان تشکیل شده که تحولی در برنامه درسی و حل مسائل دانشگاه فرهنگیان است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که از ظرفیت دانشگاه ملی مهارت استفاده می‌کنیم، گفت: دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیری شهید رجایی مورد توجه آموزش و پرورش است و امسال ۳ هزار نفر از مسیر آئین نامه جذب نخبگان وارد دانشگاه فرهنگیان خواهند شد.

کاظمی با اشاره به این که اجرای سند تحول بنیادین، محورترین برنامه آموزش و پرورش است، اظهار کرد: ترمیم سند تحول بنیادین انجام شده و در شورای عالی آموزش و پرورش مصوب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شده است.
وی افزود: مسکن فرهنگیان از برنامه‌های مهم در وزارت آموزش و پرورش است که طی تفاهم نامه‌ای که با وزارت راه، شهرسازی و مسکن منعقد خواهیم کرد برای ۲۰۰ هزار فرهنگی تأمین مسکن خواهیم داشت.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به گزینش ماده ۱۹ گفت: ۲۶ هزار پرونده تجدید نظر شده است و با تلاش همکاران گزینش، تا ۱۰ روز آینده تمامی پرونده‌های گزینش پاسخ و بسته خواهد شد.

وی در ادامه به برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در حوزه‌های ورزش و توسعه آن، نیروی انسانی، مراقبان بهداشت، آئین نامه جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان، آئین نامه ارتقای رتبه بندی و. اشاره کرد.

در این جلسه نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن بررسی مسائل آموزش و پرورش در حوزه نیروی انسانی، از اقدامات وزیر آموزش و پرورش در چند ماه اخیر به ویژه در ارتقای شأن و منزلت معلمان، انتصاب ۲ مدیر کل اهل سنت، توجه به سند تحول بنیادین، افزایش حقوق سرایداران و... قدردانی کردند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار